Χωρίς Χρήστου στην Τρίπολη  

10/02/2017 - 17:07

Ο Αιολικός αγωνίζεται με αντίπαλο τον Παναρκαδικό, στο πλαίσιο της 19ης Αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 13:30 την Κυριακή, μετά από αίτημα της ομάδας της Μυτιλήνης.

Ο Γιάννης Πολλαετίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Λεωνίδα Χρήστου, ο οποίος παρότι πήγαινε καλύτερα το τελευταίο διάστημα, αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσει στην τελευταία προπόνηση, με αποτέλεσμα να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή για την Τρίπολη. Αυτό είναι τα μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι «κυανόλευκοι», αλλά το γεγονός πως έχουν απομείνει μόλις 16 ποδοσφαιριστές συν 3 τερματοφύλακες στο ρόστερ, περιορίζει αισθητά τις επιλογές του νεαρού τεχνικού.

Μιλώντας στο «SL» ο Γιάννης Πολλαετίδης επεσήμανε: «Αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο που φιγουράρει ψηλότερα από εμάς στο βαθμολογικό πίνακα κι αυτό δεν είναι τυχαίο. Θέλω να πιστεύω πως η ήττα μας από το Λουτράκι θα λειτουργήσει ευεργετικά, ότι έχει ταρακουνήσει τους παίκτες και στην Τρίπολη θα επιδείξουμε καλύτερο πρόσωπο, με μια εμφάνιση ανάλογη εκείνων που μας έδωσαν βαθμούς το προηγούμενο διάστημα. Έχουμε προβλήματα, αλλά δεν μπορούμε να μένουμε σε αυτά. Ο Παναρκαδικός προέρχεται επίσης από ήττα και θα προσπαθήσει σίγουρα να μετριάσει τις εντυπώσεις. Πραγματοποίησε κάποιες αλλαγές στο ρόστερ, ωστόσο διαθέτει ποιοτικές λύσεις.»

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Αλιάγας από τη Δυτική Αττική, με βοηθούς τους Πλάκα και Βαλκάνο του ίδιου συνδέσμου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey